Josefin Nilsson

Sista söndagen i september
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bara bra. Klockan är strax efter 7 på morgonen jag jag har precis kommit hem från stallet. Även om det blir tidiga morgonar när man ska frukost-fodra så finns det nog inte mycket som slår det. Att komma till ett helt tyst stall och mötas av glada hästar som sen tuggar så lugnt och rofyllt på sitt hö, bästa sättet att starta dagen! Nu har jag dock gått tillbaka till sängen och tänker sätta igång någon film eller serie tills när övriga familjen vaknar om ett par timmar.
 
Planen för resten av dagen är sen ett pass med Pelle. Igår blev det en något mer intensiv runda men Pelle var superfin och som sagt njuter jag av varje pass för tillfället. Idag tänker jag att vi tar det något lugnare och lägger lite mer fokus på övergångarna men fortfarande ute i naturen på någon runda.
 
I eftermiddag åker jag med familjen till en släkting i Kristinastad och där kommer vi sen tillbringa hela eftermiddagen och kvällen. Det blir säkert mysigt! Hoppas att ni har en riktigt super-söndag framför er, vi ses senare, kram!
 
En annan tidig morgon i stallet, dock av en helt annan anledning än att fordra hästarna, bilderna blev så sjukt fina!
Erika

Håller med, det är verkligen supermysigt att möta hästarnas gnäggande när man kommer till stallet på morognen! :D

Svar: Ja visst är det! Man blir så himla glad :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress