Josefin Nilsson

Illamående & snabba promenader
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag mig pigg och redo för dagen, trots att jag har haft en lite konstig känsla det senaste dygnet. Så fort jag äter något så mår jag extremt illa, så jag har verkligen fått kämpa i mig dagens frukost. Men nu är jag i alla fall snart redo för att åka iväg till jobbet och det känns bra. Jag jobbar till 15 idag också och efter det är det stallet som gäller i vanlig ordning.
 
Pelle och jag hade en mysig, men tyvvär något stressig, promenad igår. Egentligen hade jag velat låta honom stanna och äta mycket mer i skogen men då hade jag aldrig hunnit äta och komma iväg till gymmet i tid. Men jag tror att han var ganska nöjd ändå. För tillfället ser han ut som världens lyckligaste häst så fort jag kommer till stallet och så fort jag lämnar honom i stallgången för att hämta något så står han med spetsade öron och "kallar" på mig med små ljud, gulliga ponny! Idag är planen att vi ska rida ut en runda och jobba lite där. Tänker mig att det blir mest skritt och trav men såklart lite galopp också men utan lika mycket samling där. Hoppas att Pelle tycker att det är en bra plan så att det går lite lättare på denna rundan denna gången än vad det gjorde för en vecka sen ;)
 
 
 
Och sen har jag en lugn kväll framför mig. Ska ringa ett samtal under dagen och eventuellt fixa en sak ikväll då, hoppas jag, men annars får jag ta det en annan dag när det passar. I vilket fall som helst så ska jag bara ta det lugnt ikväll och det är skönt det med. Men nu måste jag bege mig till jobbet. Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress