Josefin Nilsson

Fredags morgon
Godmorgon!
 
Klockan är snart 05:30 och jag ska om en liten stund ge mig iväg till jobbet. Jag hade en riktigt bra ledig torsdag och på något sett känns det mer som lördag än fredag idag, lite besvikelse på det men det ska ändå bli helt okej att jobba. Överlag känner jag att jag har lite mer kontroll över mitt liv och framtid just för tillfället och det är verkligen så himla skönt. Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag har funderat mycket över hur den här hösten skulle bli, eftersom denna precis som förra inte direkt går enligt den planen jag har haft under många år. Men nu känns det som att det kommer lösa sig och jag är helt redo för att se vad det leder till under hösten och vintern.
 
Men innan tankarna springer iväg alldeles för mycket över vad som kommer hända framöver så har jag denna fredagen att ta tag i. När jag slutar jobbet vid 15 åker jag direkt hem för att äta något och sen är min plan att skritta ut Pelle en runda idag. Egentligen hade det kanske varit mer ultimat att jogga honom lite i skogen eller på banan och sen skritta en runda imorgon men eftersom vi har en provridning imorgon så känns det bättre att ge honom en dag idag till att bli av med träningsvärk från igår, och sen får jag hålla tummarna imorgon för att ha inte är alldeles för pigg. 
 
 
I övrigt har jag verkligen en lugn fredag här hemma och det gör inte mig någonting. Insåg igår att det inte blir någon sovmorgon på hela helgen heller då jag har fått morgonfodring i stallet så då känns det extra välbehövligt med en lugn kväll där jag kan somna när som helst. Jag får väl sätta lite fart mot jobbet snart. Vi ses mer i eftermiddag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress