Josefin Nilsson

Allt om denna onsdagen
Godmorgon!
 
Onsdag och det är kolsvart ute. Regnet har kommit tillbaka och jag är väl lite lagom taggad på att tillbringa en hel dag ute men det finns inte så mycket att göra åt det. Om en liten stund ska jag köra en sväng inom stallet för att byta täcke på Pelle, den stackaren ska inte behöva bli helt blöt i detta vädret, och efter det kör jag vidare till jobbet. Som sagt lite lagom taggad idag men det blir nog bra ändå. Min plan sen är att komma hem lite tidigare om det är möjligt för att hinna rida Pelle ordentligt innan vi ska på släktkalas.
 
Pelle var som sagt superfin igår och jag hoppas attvi kan få till en bra känsla idag också när vi ska ut på grusvägarna. En del av mig hade velat trimma på banan idag för att verkligen känna att jag har gjort något "ordentligt" innan träningen imorgon. Men samtidigt vet jag att jag kan rida ett minst lika bra pass på grusvägarna, enda skillnaden är ju att jag inte kan rida några volter men det behöver vi inte träna på. Så länge vi hela tiden strävar efter att få honom mer rakriktad, lösgjord och följsam så är volterna inga problem sen ändå eftersom han bär upp sig själv korrekt och är mjuk i kroppen.
 
 
Och efter dagens ridpass får det bli en snabb dusch innan jag (som alltid när vi ska iväg) skynda mig iväg på släktkalas. Det ska bli mysigt att träffa halva släkten och bara ta det lugnt. Dessutom är jag ledig på torsdag så jag behöver verkligen inte känna någon stress över att timmarna tickar iväg ikväll då jag har gått om tid att sova ikapp imorgon. Men nu måste jag sätta lite fart för att komma igång med dagen. Hoppas att ni har en superbra torsdag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress