Josefin Nilsson

A lot can happen in 1 year...
... and even more during 7 years.
 
Helt seriöst hade jag inte ens i min vildaste fantasi trott att Pelle fortfarande skulle stå kvar i stallet efter 7 år. Ponnyn som jag bara skulle rida ca 10 månader innan min kompis skulle ta över honom blev efter många om och men min och det är jag verkligen otroligt tacksam över. Jag kan inte lura någon att det har varit enkelt, för det har det verkligen inte varit, varken fysiskt eller psykiskt. Det har varit den värsta berg- och dalbanan som mitt liv har bjudit mig på hittils, men det har varit värt allting. Jag hade hellre gjort om hela resan exakt likadant en gång till än att ha det ogjort, trots tårar i sjuka mängder och flertalet krossade drömmar. 
 
För i slutendan har jag honom att tacka för allting. Pelle har gjort mig till en människan jag är idag och verkligen förberätt mig på att snabba vändningar som livet innebär. Han har lärt mig hur det känns att älska någon precis lika bra som han har visat mig hur ont det gör att få hjärtat krossat. För att inte ens nämna allt han har lärt mig runt hästar och ridning. Jag kommer aldrig kunna tacka honom nog för allting under de här 7 åren, han är verkligen min tonårshjälte! VÄRLDENS BÄSTA PONNY!!
 
 
 
Vi började som två förvirrade tonåringar och sen har han varit med mig hela tiden, från första månaden på högstadiet fram till mitt andra år på jobbet i vuxenvärlden. <3
Cecilia

men ååå <33

Svar: ❤️❤️
Josefin Nilsson

Emelie Andersson

Åh grattis till er! :)

Svar: Tack! :)
Josefin Nilsson

My

Men åååh <33

Svar: ❤️❤️
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress