Josefin Nilsson

7 år !!!!!
Hej!
 
Har ni haft en bra snart på denna veckan? Själv tog jag sovmorgon till kl 09 vilket var så skönt. Mina förhoppningar om att bli av med förkylningen har däremot inte gått i uppfyllselse, snarare tvärt om. Nu låter jag riktigt hes, har ont i halsen och är allmänt snörvlig, men men det går väl över så småningom. Jag hade nu trott att jag skulle ha en lugn vecka hemma, hela denna veckan, men det varade fram till kl 12 då mobilen ringde. Så nu ska jag tillbaka till jobbet i Lund igen imorgon. Lite blanadade känslor runt det där men förhoppningsvis blir det bra.
 
Förutom dagens sovmorgon så har jag spenderat flera timmar framför datan. Kanske svårt att tro med tanke på att bloggen har stått tom fram tills nu men jag har hållt på att klippa ihop en film. Idag för 7 år sen provade jag Pelle för första gången och några timmar senare var vi tillbaka och hämtade hem honom. Efter det har han aldrig åkt tillbaka igen och de där 10 månaderna som jag skulle ha honom har nu hunnit bli 7 år, galet! Så självklart har jag spenderat en del tid men favorit-ponnyn också. Han fick gå ett pass på banan, efter att jag hade kliat honom i en halvtimme. Dagen till ära bjöd han på en riktigt fin känsla och det belönades med några små språng, mycket uppskattat!
 
 
 
Nu är min plan för resten av kvällen att bara ta det lugnt och försöka ladda upp med så mycket energi som det bara är möjligt. Pelle ska få nya skor så jag får åka upp en sväng till stallet lite senare igen men annars ska jag bara ha en lugn måndags-kväll hemma. Hoppas att ni har haft en riktigt bra måndag, vi ses senare, kram!
Erika

Wow, 7 år! Grattis, ni är verkligen superfina tillsammans!! <3

Svar: Åh tack så jättemycket! Du och dina hästar är också superfina tillsammans :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress