Josefin Nilsson

28 september 2017
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv är jag inte alls taggad på att jobba idag. Jag fick veta redan igår vem jag skulle jobba med, eller vem det är tanken att jag ska jobba med, och det är nog den enda personen som jag verkligen inte gillar att jobba med, men jag får bita ihop och kämpa mig igenom de där 8 timmarna. Jag har ju trots allt klarat det innan så det gör jag nog idag också, och har jag riktig tur så kanske det har blivit någon ändring.
 
Efter jobbet väntar sen något som jag längtar destu mer till, dagen promenad med Pelle. Vi ska precis som i tisdags bara gå en lugn runda i skogen där han får stanna och äta hur mycket gräs han vill, mysigt! Igår joggade jag en runda på grusvägarna och Pelle var verkligen superfin. Vi jobbade mycket med svaga öppnor för att han ska komma igenom kroppen och jag fick en otroligt fin känsla och en helt avspänd ponny. Jag älskar att jobba med öppnor och rakriktning ute i naturen eftersom det blir så himla tydligt där om hästen vinglar, tappar bjudningen eller spänner sig. Det finns inget att luta sig mot så det måste verkligen vara bra ridning med förtroende för varandra för att känslan ska bli bra.
 
Och utöver jobbet och stallet så ska jag till gymmet ikväll. Det längtar jag också betydligt mycket mer till än dagens jobb. Jag och Thea ska fortsätta att prata ikapp om allting vi har missat i varandras liv och sen har vi ett nytt spännande pass att prova. Det blir säkert superkul! Men nu måste jag göra mig iordning för jobbet, ha en bra dag, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress