Josefin Nilsson

Allt om denna onsdagen
Godmorgon!
 
Onsdag och det är kolsvart ute. Regnet har kommit tillbaka och jag är väl lite lagom taggad på att tillbringa en hel dag ute men det finns inte så mycket att göra åt det. Om en liten stund ska jag köra en sväng inom stallet för att byta täcke på Pelle, den stackaren ska inte behöva bli helt blöt i detta vädret, och efter det kör jag vidare till jobbet. Som sagt lite lagom taggad idag men det blir nog bra ändå. Min plan sen är att komma hem lite tidigare om det är möjligt för att hinna rida Pelle ordentligt innan vi ska på släktkalas.
 
Pelle var som sagt superfin igår och jag hoppas attvi kan få till en bra känsla idag också när vi ska ut på grusvägarna. En del av mig hade velat trimma på banan idag för att verkligen känna att jag har gjort något "ordentligt" innan träningen imorgon. Men samtidigt vet jag att jag kan rida ett minst lika bra pass på grusvägarna, enda skillnaden är ju att jag inte kan rida några volter men det behöver vi inte träna på. Så länge vi hela tiden strävar efter att få honom mer rakriktad, lösgjord och följsam så är volterna inga problem sen ändå eftersom han bär upp sig själv korrekt och är mjuk i kroppen.
 
 
Och efter dagens ridpass får det bli en snabb dusch innan jag (som alltid när vi ska iväg) skynda mig iväg på släktkalas. Det ska bli mysigt att träffa halva släkten och bara ta det lugnt. Dessutom är jag ledig på torsdag så jag behöver verkligen inte känna någon stress över att timmarna tickar iväg ikväll då jag har gått om tid att sova ikapp imorgon. Men nu måste jag sätta lite fart för att komma igång med dagen. Hoppas att ni har en superbra torsdag, kram!
Skiner som solen
Hej!
 
Tiden bara rusar iväg och snart är även denna tisdagen över, och precis som vanligt tror jag att jag ska ha både så mycket mer tid och idéer till bloggen än vad jag faktiskt har. Solen har gått ner för ett tag sedan och jag sitter på mitt rum med mina nya små lampor tända bakom mig. Jag har länge tänkt att jag skulle göra om på mitt rum och i helgen, när jag hade supermycket tid, tog jag tag i att rensa bland alla saker och införskaffade mig sen ett nytt skrivbordsunderlägg och en ljus-slinga med små lampor. Tror att hela familjen var ganska nöjda med att jag inte är igång med lika stora omändringar på mitt rum som mina syskon, utan att det räckte med en ljus-slinga, ett underlägg och lite saker mindre överallt.
 
När jag ändå pratar på om ljus, det har varit riktigt fint väder idag men shit vad kallt det var imorse. Jag jobbade på i min vinterjacka hela förmiddagen, vill inte ens tänka på hur kallt det kommer bli i vinter... Men när dimman väl släppte blev det riktigt fint och varmt väder, fram tills när jag slutade och sen skulle till stallet. Lagom tills dess hade solen bytats ut mot gråa moln och lite regn. Trots det hade jag och Pelle ett riktigt bra pass i skogen och vi båda två sken som solen när vi skrittade hem igen. Han är verkligen så otroligt fin för tillfället och jag kan inte göra något annat än att le och njuta av det så länge det varar, bästa, älskade ponny!
 
 
 
Jag ska göra ett försök till att få kontakt med en person som hade ringt mig innan men efter det loggar jag ut från både datan och mobilen för idag. Ska parkera mig i soffan med glass och frukt framför tv:n när Idol börjar och sen har jag verkligen inga mer planer idag och det känns bara så skönt. Hoppas att ni har haft en bra tisdag, kram!
Tillbaka till vardagen

Hej!


Hur är det med er idag? Själv mår bara bra. Jag har haft en ganska lugn måndag på jobbet och om lite mer än en timme kan jag åka hem igen. Pelle ska sen promeneras en runda i eftermiddag efter att ha gått riktigt bra hela förra veckan. Trots att vi bara red ut torsdag till lördag så har vi fått till riktigt bra pass alla dagarna där han har varit mjuk och avslappnad och igår på banan var inget undantag. Han dansade fram i traven och galoppen var även den fin. Så idag är han verkligen värd lite vila.

Sen avslutar jag denna måndagen med ett yoga-pass ikväll på gymmet. Första träningen på gymmet nu sen vi var i Portugal och jag är verkligen så taggad! Det ska bli riktigt kul att komma igång med träningen igen.

Hoppas att ni har en bra måndag. Vi ses senare, kram!