Josefin Nilsson

SAAB Grand Prix & tävlingsdagen
Hej!
 
Godmorgon var jag egentligen på väg att skriva men det är verkligen inte morgon längre. Dock är jag tröttare nu än vad jag var när jag gick upp vid kl 8 imorse. Jag är alltid supertaggad när det står tävling på dagens schema och idag var inget undantag, efteråt däremot är jag helt urladdad och huvudet vaknar aldrig riktigt igen. Men det är det värt, då vet jag i alla fall att jag har gått all in och fokuserat allt vad jag bara kan. Och idag ledde det till och med till ett resultat som vi är nöjda med även om känslan inte var lika bra på banan som jag vet att vi kan. Men vi tar mer om dagens LA:1 imorgon när jag har hunnit kolla på filmen ett 10-tal gånger till och smält både prestationen och resultatet.
 
Pelle har efter att vi kom hem hunnit vara i hagen ett par timmar och kanske han fortfarande är där ute och njuter av solen. Jag själv fixade allting i stallet snabbt och har sen bara varit hemma en kort vända innan jag hoppade in i bilen igen och åkte till Flyinge för nästa tävling. Det är helt klart fördelen med att bara bo 10 minuter med bil eller cykel från Flyinge, jag kan alltid välja att se precis det jag vill. Så idag valde vi att åka dit för att se sista klassen under årets Flyinge Indoor, en 1,50m hoppning sponsrad av SAAB där det idag var final. En bra klass med lagom spänning och ännu roligare eftersom min chef gjorde två fina runder och tog en 5:e plats.
 
En väldigt gammal bild från Flyinge Indoor för flera år sedan, Rolf Göran Bengtsson och Unita Ask, idag var inte de på plats och det var inte så mycket pubilk heller för den delen.
 
Resten av kvällen ska jag verkligen inte göra något annat än att ta det lugnt. I försök att höja blodsockernivån och kanske vakna lite mer i huvudet har jag stoppat i mig ett par kakor men tyvärr gav det, som alltid annars, inget resultat. Så jag får helt enkelt inse att jag kommer vara lite halvt borta resten av kvällen och bara ta det lugnt. Hoppas att ni har haft en superbra lördag, vi ses igen imorgon med massa ny energi, kram!
Det där med att komma i tid...
Godmorgon!
 
Så var det snart dags att ge sig iväg till jobbet igen. Det är fredag och jag tycker verkligen att det ska bli så skönt med helg. Dessutom har jag en riktigt bra helg framför mig med bland annat middag med släkten, tävling med Pelle och eventuellt en sväng till Flyinges avslutande GP. Men innan dess ska jag ta mig igenom en dag på jobbet och jag känner mig betydligt mycket mer taggad på det idag än vad jag gjorde igår morse.
 
Efter jobbet ska jag trimma Pelle ett ordentligt pass på banan och känner jag honom rätt så kommer han vara riktigt pigg idag. Denna veckan har han fått två vilo-dagar med en uteritt emellan och jag lär se om det var ett bra upplägg eller inte. Egentligen hade jag inte tänkt trimma så himla länge idag eftersom jag vill att han ska vara pigg imorgon på tävlingen också men samtidigt får det ta den tiden det tar. Är han för laddad inför imorgon så kommer allting bara bli kaos då... Min plan är i alla fall att jag rider tills när han är avslappnad och mjuk i kroppen och lugn i huvudet. Vi ska lägga lite extra fokus på skritten, känna lite på traven, spciellt skänkelvikningarna och sen jobba igenom galoppen i båda varven. Sen avslutar vi nog med att stämma av halterna i både trav och galopp också.
 
 
 
Och sen avslutats min fredags kväll med middag på Rosegarden med släkten då mormor fick det i present av oss när hon fyllde år. Det blir säkert mysigt! Och en annan sak som går under den här middagen, jag har sagt att jag ska sitta i bilen färdig för att åka ca 45 minuter innan vi ska vara i Lund eftersom mina syskon alltid klagar på att jag gör så att vi kommer för sent... Tyvärr är jag ju verkligen en tids-optimism men när jag verkligen anstränger mig så kan jag vara klar i tid och precis som med allting annat så klarar jag det alltid när jag känner att jag ska bevisa något, så det ska jag också göra ikväll ;) Men nu är det som sagt först jobbet som gäller. Vi ses under dagen, kram!