Josefin Nilsson

Ut i skogen
Godmorgon!
 
Klockan börjar närma sig 9 och jag hade tänkt att jag skulle rida nu under morgonen. Men när klockan ringde imorse insåg jag att det är stormigt väder ute och att ge sig ut i blåst och småregn känns lite lagom lockande. Så dagens ridning sparar vi till i eftermiddag då det ska bli sol, enligt väderprognosen. 
 
Tage bor hos oss för tillfället så när jag ändå var uppe gick jag ut en runda med honom och sen har vi ätit frukost med övriga familjen. Nu är planen bara att ta det lugnt resten av förmiddagen och hålla tummarna för att den utlovade solen dyker upp under eftermiddagen. Hela denna veckan har varit väldigt lugn och denna lördagen är inget undan tag, vilket visserligen är skönt då det är så himla mycket som måste tänkas igenom vilket tar väldigt mycket energi.
 
 
 
Och Pelle ska jag som sagt rida ut idag då. Igår red vi ut en sväng på grusvägarna och jag fick ändå en bra känsla. Han har varit lite stel och springig ett tag nu men igår jobbade vi oss verkligen igenom det och då bjöd han på en riktigt fin känsla. Vi jobbar vidare lite likadant idag med att hela tiden tänka framåt och ha ett jämt stöd i båda tyglarna samt att han ska gå med lika långa steg. Tanken är att vi tar en lite längre tur ute i olika skogar i alla gångarter.
 
Så mycket mer än så händer det inte denna lördagen i mitt liv. Hoppas att ni har en bra lördag framför er, vi ses senare, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress