Josefin Nilsson

Skogstur & tekniska problem
Hej!
 
Hur är det med er denna söndag? Själv mår jag bra och är bara allmänt nöjd med att jag hann rida Pelle i förmiddags när det fortfarande var fint väder. Solen sken och vi hade en riktigt mysig tur i skogen på över en timme. Pelle njöt efter gårdagens tävling och jag tycker bara att det känns skönt att kunna ge honom det efter att ha presterat bra igår. 
 
Jag har sen "bråkat" med diverse tekniska prylar för att få in filmen från gårdagens start på datan och nu, äntligen, är den på väg mot YouTube så att jag kan diskutera det hela med min tränare. Om den kommer komma upp här eller inte har jag däremot inte bestämt mig för ännu men mer om starten i sig kommer i alla fall att komma upp under morgondagen. Framöver kommer jag även berätta mer om mina tävlingsplaner för resten av hösten, och mina sista månader som ponnyryttare på tävlingsbanan. Och när jag ändå pratar om tävlingen, det trillade precis in några riktigt fina bilder på mig och Pelle från gårdagens start. Inom ett par dagar kommer jag ha full tillgång till dom och då kommer jag självklart att visa dom här på bloggen.
 
 
 
Min söndag i övrigt kommer att fortsätta i ett lugnt tempo, utan några större planer. Nog för att jag gillar att ha mycket att göra och att hela tiden vara påväg någonstans men för tillfället känner jag mig riktigt nöjd med att bara ha en lugn söndag här hemma, till att göra ingenting eller bara allt det där som jag annars inte hinner med/ skjuter upp. Jag hoppas att ni har en bra söndag, vi ses mer senare under eftermiddagen/kvällen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress