Josefin Nilsson

Prova en ny häst?
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bra och känner mig betydligt mycket mer utvilad än vad jag har gjort tidigare i veckan. Jag hade ju som sagt en riktigt lång dag på jobbet igår och var som en riktig isbit när jag kom hem, helt nerkyld. Med två tjocktröjor, vinterjacka och alla andra vinterkläder åkte jag till stallet och fick till sist tillbaka lite värme efter att ha mockat boxen så snabbt jag bara kunde. Nu känns det helt bra igen och jag är redo för ännu en dag i lite halv mörkt och grått väder.
 
Efter jobbet ska jag ta mig hem med bussar så det tar ju mycket längre tid än vad det gör i vanliga fall, men så är det ibland. Pelle har jag tänkt rida ut en runda på grusvägarna och trimma samtidigt som han får gå på i ett friskare tempo. Förhoppningsvis hinner jag göra det innan det blir alldeles för mörkt ute. Därefter är dagens plan att även rida en av Sagas unghästar som jag har fått ansvar för nu medan hon är iväg på andra äventyr. Jag har bara sett den från marken ett par gånger så det ska bli spännande att prova så med andra ord hoppas jag att där är någon annan i stallet samtidigt som mig så att där finns någon om det skulle hända något. Jag tror dock inte att det ska vara några problem, men kul ska det bli i alla fall.
 
 
 
Antagligen hinner klockan bli ganska mycket idag också innan jag hinner komma hem men det gör inte så himla mycket. I vilket fall som helst så ska jag bara ta det lugn och sova tidigt, som alltid. Hoppas att ni får en superbra onsdag, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress