Josefin Nilsson

Öppnor, slutor & testridning i Flyinge
Godmorgon!
 
Lördag och jag har en riktigt bra sådan framför mig. Jag har inte kollat ut genom fönstret ännu men jag hoppas verkligen att regnet kan hålla sig borta under förmiddagen. Min tanke är att jag bara ska få i mig lite frukost och sen ska jag sticka iväg till stallet. Pelle ska trimmas ett pass på banan och vi ska känna lite på öppnor, slutor och enkla byten. Öppnorna har vi ändå relativt lätt för, men slutar är inget vi brukar hålla på med så vi får se hur det känns där. De enkla bytena (eller byten överlag) blir ofta lite krångligare än vad de är så idag ska vi bara ta det lugnt och så får vi se hur det blir med dom i slutendan. 
 
Utöver stallet så ska jag träffa Thea i eftermiddag. Charlotte Dujardin kommer till Flyinge för att testrida 4-åringarna som gått till final i dressyr- Breeders och efter att ha funderat lite fram och tillbak på om det fanns tid till det så bokade vi varsin biljett i torsdags. Så klockan 17 kommer vi sitta bänkade i Stora Ridhuset för att få se Världens bästa ryttare rida fina hästar, lyxigt värre! Tanken är sen också att vi ska träffa en annan väldigt saknad vän, Jonna, antingen innan eller efter. Så med andra ord kan dagen inte bli något annat än bra när jag får spendera den med två av mina bästa vänner. Det enda som hade kunnat göra den ännu bättre är om även Elsa hade varit hemma så att hela gruppen hade varit samlad men vi får göra ett nytt försök med det en anna helg.
 
En bild lånad från Flyinges hemsida, från när Charlotte Dujardin var här förra året.
 
Så såhär ser min lördag ut. Jag ska ta tag i frukost-ätandet nu så att jag kommer igång. Hoppas att ni har en riktig superlördag framför er också. Vi ses under dagen/ kvällen. Ha det bäst, kram!
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Låter riktigt härligt, hoppas du får en bra dag! :)

Svar: Ja det var det också, jag hade en riktigt bra lördag! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress