Josefin Nilsson

Med alldeles för mycket tankar
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag mig helt slut. Gårdagen gick åt till tusentals tankar och under kvällen kunde jag inte längre känna mitt huvud. Långt innan alla tankar började snurra på högvarv hade nog alla kollergorna på jobbet kommenterat att jag såg trött ut och borde sova tidigt, lättare sagt än gjort det där kan jag lova. Och trots att jag nu har sovit så skulle jag inte säga att jag är piggare, tankarna och drömmarna har avbytt varandra under natten och nu ska jag då vara redo att ge mig iväg till jobbet...
 
Jag provade att rida Pelle på hackramore igår och fick ändå en helt okej känsla. Jag har själv aldrig ridit på det innan och tyckte att det var svårt att få en bra kontakt då jag är rädd för att sitta och hålla för mycket i honom men han är så extremt lydig och lyhörd så att svänga och bromsa var verkligen inget problem. Dock tror jag att jag återgår till mitt vanliga tredelade bett idag då vi ändå får en bättre känsla på det. Min tanke idag är att vi ska rida ut en sväng på grusvägarna i alla gångarter där jag bara ska jobba igenom hnom ordentligt. Efter allt regn som har varit denna månaden så borde vägarna vara mjuka, så det ska bli kul att komma ut och busa lite.
 
 
 
Och i övrigt ska jag bara se Idol innan jag somnar ikväll. Än så länge är det lite oklart hur min dag kommer se ut imorgon, kanske jag ska jobba, kanske inte, så jag måste reda ut det under dagen. Och sen har som sagt mycket energi gått åt till alla tankar och det kommer det fortsätta att göra innan jag (och alla andra) har tagit ett beslut om hur framtiden ser ut. Just nu måste jag reda ut det här själv med alla inblandade men jag kan lova att jag kommer berätta mer om exakt vad som händer när allting är klart, tills dess får ni stå ut med lite varierad mångd uppdatering. Ha nu en riktigt bra fredag, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress