Josefin Nilsson

Lite ändringar & förkylning?
Godmorgon!
 
Det var verkligen så mycket lättare att gå upp i somras när det var lite ljust på rummet 04:45 när klockan ringde. Nu är det kolsvart ute varje morgon, oavsett om det regnar eller om solen kommer fram senare. Men jag är i alla fall uppe, har fått i mig frukost och ska om en liten stund åka iväg till jobbet. Kl 14 ska jag vara på något möte men jag tror och hoppas att jag ändå ska vara klar för att gå hem vid kl 15, som vanligt.
 
Dagens planer i övrigt känns än så länge väldigt osäkra. Jag har inte bestämt vad jag ska göra med Pelle och om jag ska träna själv idag eller inte är väldigt oklart för tillfället. Pelle var jag ju iväg och tränade med igår och det var lite blandade känslor där. Jag tyckte inte riktigt att jag kom ner i sadeln och fick om benen vilket ger en mindre bra känsla då ridmässigt. Samtidigt håller vi på att ändra lite på hur jag håller mina händer och armar och precis som alltid när man ändrar saker så känns det lite konstigt och ostabilt till en början. Men på slutet av träningen var Pelle i alla fall riktigt mjuk och lyssnade på minsta lilla signal från mig. Så han får ha en guld-stjärna ändå, det är bara piloten som ska hitta rätt också, och kanske inte vara så självkritisk alltid... På dagens schema står det mellan att jogga eller skritta en runda i skogen, vi får se vilket det blir i eftermiddag.
 
 
 
Och sen ikväll får vi se om det blir någon träning på gymmet eller inte. Tydligen har jag blivit lite förkyld igen, jag blir ju aldrig riktigt av med den där förkylningen, så jag får se hur jag väljer att göra ikväll. Helst av allt hade jag velat träna lite då jag äntligen börjar komma igång igen men samtidigt är det så himla onödigt att pressa på något som sen gör att jag blir tvungen att vila ett par veckor. Blir det ingen träning så får jag helt enkelt vila upp mig här hemma. Men först, jobbet! Vi ses under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress