Josefin Nilsson

Jobb, träning & trim
Godmorgon!
 
Jag sitter nerbäddad i min soffa under en stor mysig filt och försöker att vakna till liv och få upp värmen. Som vanligt är jag ganska trött men jag tror och hoppas att det blir bättre under dagen. Förkylningen har kommit tillbaka igen och jag vill inget annat än att bli av med den men jag känner mig i alla fall något friskare idag än vad jag gjorde igår. Om en stund ska jag bege mig till jobbet och som vanligt jobbar jag till 15.
 
Efter jobbet åker jag direkt till gymmet för att träna ett pass med Thea. Antagligen tar jag det relativit lugnt för att inte pressa kroppen alldeles för mycket nu när jag inte är helt 100 men det ska ändå bli skönt att få göra något. Och som alltid är det skönt att träffa Thea och prata om allt som snurrar i huvudet. När jag sen är klar på gymmet tar jag bussen hem och sen direkt vidare till stallet. Som jag skrev igår så behöver Pelle stärkas mer i galoppen då vi har tappat lite där när mer fokus har legat på traven, så idag ska vi jobba med mest fokus på galoppen på banan.
 
 
 
Och sen ikväll ska jag verkligen bara somna tidigt. Det är kvällens enda plan och jag förväntar mig trots det inte att det blir av då jag är så fruktansvärt dålig på att faktiskt bli klar med allting i bra tid och sen vara klar för att sova tidigt. Men det känns som ett bra mål och någonting jag verkligen behöver för att kunna ta mig igenom morgondagen. Men nu är det först denna måndagen som gäller. Hoppas att ni får en bra start på veckan, kram!
Lillemmish - mode - inspo

Ha en toppen måndag

kram kramis

Svar: Tack det samma! Kram
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress