Josefin Nilsson

En tröttare tisdag
Godmorgon!
 
Shit vad trött jag kände mig idag när klockan ringde, och då somnade jag ändå tidigt igår. Men som jag har tjatat om ett tag nu, det är mycket tankar och känslor som snurrar runder och det tar mycket energi. Nu efter lite frukost känner jag mig i alla fall ganska pigg och redo för att åka iväg till jobbet. Och på vägen till jobbet ska jag lämna av övriga familjen på stationen så att de kan åka till flygplatsen.
 
Efter jobbet ska jag och Pelle bara ta en lugn skogspromenad och det ska bli riktigt mysigt att bara njuta av tiden med min bästa kompis! Igår var han dessutom riktigt fin när jag red honom i skogen, mjuk, avspänd men ändå fylld av energi. Fina fantastiska ponny! Bilderna blev riktigt fina och självklart kommer det komma upp en hel del här framöver, jag ska bara ta tag i att bråka med kameran och datan som för tillfället inte sammarbetar...
 
Mycket mer antsrängande än så blir inte min tisdag. Efter jobbet och stallet är min enda plan att titta på "Det stora hoppet" på TV och efter det somnar jag antagligen. Hoppas att ni har en riktigt bra dag, vi ses med lite nya bilder ikväll. Kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress