Josefin Nilsson

En tisdag
Godmorgon!
 
Det kändes som att jag aldrig skulle kunna ta mig upp ur sängen idag så trött jag är, men nu när jag väl är uppe och har fått i mig lite frukost så känns det ändå helt okej. Jag blev ordentligt nerkyld igår på jobbet då det verkligen öste ner med regn från kl 09:30 tills när jag slutade, härligt... Trots en lång varm dusch innan jag gick hem så återfick jag aldrig riktigt värmen så promenaden i skogen med Pelle blev inte riktigt lika mysig som den brukar kunna vara men vi hade i alla fall tur med vädret när vi var ute.
 
Om en liten stund ska jag åka iväg till jobbet och jag hoppas verkligen att det blir bättre väder idag än vad det var igår. Efter jobbet ska jag jogga Pelle lite lätt i skogen. Han har haft två dagars "vila" nu så jag hoppas att han inte är alldeles för taggad. Det viktigaste är att jag får honom lugn och lösgjord så att vi kan ha en bra känsla med oss till morgondagen träning.
 
 
 
Annars har jag inga direkta planer för denna tisdagen vilket gör att jag får en lugn kväll hemma, och det ser jag fram emot. Jag tror att jag kommer bädda ner mig under lite filtar ikväll, äta glass och se Idol-avsnitten som jag har missat nu de senaste veckorna. Men först väntar en heldag utomhus med jobb och stallet. Vi ses under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress