Josefin Nilsson

En grå lördag med fina hästar
Godmorgon!
 
Klockan är snart 8 och jag har precis vaknat. Efter en vecka med tidiga mornar varje dag så är det så himla skönt med lite sovmorgon även om jag inte direkt är den som sover bort hela dagen. Vädret är grått och just nu känns det riktigt skönt att jag har tänkt ha en förmiddag inomhus. Förhoppningsvis blir det bättre väder vid lunch eller i eftermiddag när jag har tänkt att jag ska till stallet.
 
Båda hästarna gick bra igår. Pelle fick galoppera mycket och orken där har redan börjat bli mycket bättre. Han var mjuk, avspänd och med mig. Gjorde fina mjuka serpeltiner i förvänd galopp och även de enkla bytena börjar bli bättre och bättre. På böjt spår där jag kan gå in och samla honom ordentligt på volten gör han helt klockrena enkla byten i båda varven men vi har lite kvar att träna på när de ska ligga på en rak linje. Fin kändes han i alla fall! Även Sagas unghäst var duktig, traven kändes mycket bättre och jämnare än i onsdags och vi kände lite på galoppen också. Tyvärr hade hon hunnit bli lite trött innan jag började galoppera så hon orkade inte riktigt men vi gör ett nytt försök med galoppen idag och tar då den i början när energin finns kvar. Och Pelle ska jag idag lägga lite mer fokus på traven med.
 
 
 
I övrigt har jag en jättelugn lördag och det är verkligen bara skönt. Jag behöver lite tid till att vila upp mig eftersom vardagarna denna veckan har varit riktigt intensiva. Min plan är att träna lite själv här hemma ikväll men något mer än så har jag inte på mitt schema. Men som sagt, jag njuter av att bara ta det lugnt ibland också. Hoppas att ni har en bra lördag framför er, vi ses senare under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress