Josefin Nilsson

Ännu en familj...
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? själv känner jag mig betydligt mycket piggare idag än vad jag gjorde igår, så jag hoppas att jag kan lyckas behålla den energin under dagen. I vanlig ordning ska jag om en liten stund åka iväg till jobbet där jag jobbar tills kl 15. Det blir sen bara en snabb sväng hem för att hinna vara i stallet till kl 16. Jag har inte skrivit om det vid tidigare tillfällen, men vi har en familj som kommer och tittar på Pelle då. Det har varit en del andra familjer här tidigare och det tar väldigt mycket energi från mig att visa min älskade ponny och behöva fundera över om de verkligen är rätt för honom. Men idag kommer det då ännu en familj som låter lovande.
 
Och med det sagt så kommer jag antagligen bara att visa honom lite kort på banan innan jag överlåter ridningen till de som kommer och tittar på honom. Igår kändes han, i vilket fall som helst, ganska bra i skogen, lugn, mjuk och avspänd. Så jag hoppas såklart att han kan bjuda på en fin känsla idag också.
 
Och annars händer det inte så mycket mer denna onsdagen. Jag har verkligen så himla mycket tid på kvällarna nu när jag inte har kunnat träna på grund av förkylningen som vägrar att ge med sig. På ett sätt är det såklart skönt at bara kunna ha flera timmar till att ta det lugnt men samtidigt blir det lätt lite långtråkigt och jag saknar träningen något extremt. Men planen är att vara tillbaka på gymmet, oavsett vad, i helgen. Så tills dess ska jag vila allt vad jag kan så att jag har en chans att bli frisk. Nu måste jag dock sätta fart mot jobbet, vi ses senare, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress