Josefin Nilsson

6 oktober 2017
Godmorgon!
 
Fredag och jag jobbar i vanlig ordning 06:15-15:00. Förhoppningsvis kan vädret vara okej idag också så att det bara har varit riktigt skit-väder i måndags, emn det vet man aldrig. Det är kolsvart ute och överlag tycker jag att det blir så mycket svårare att verkligen vakna då, men samtidigt älskar jag att jag alltid är vaken och ute när solen väl går upp. Soluppgångarna på hösten kan verkligen vara så otroligt fina!
 
Pelle och jag fick inte till något ordentligt ridpass igår, helst hade jag antingen velat skritta en längre runda eller jogga honom lite i skogen. Men precis när jag skrittade iväg fick jag ett sms av hovslagaren "jag kommer om en kvart", så ja vi hann inte så himla mycket på den tiden. Det blev en snabb skritt-tur i skogen och sen fick jag mocka, putsa alla saker och vänta lite mer innan Pelle var klar med sina fötter. Nu har han i alla fall nya skor så då är det bara att träna på igen. Tanken idag är att jogga honom lite lätt, antingen i skogen eller på banan, får se vilket jag väljer i eftermiddag/ kväll.
 
 
 
Och sen har jag en superlugn fredagskväll framför mig, skönt! Jag ska bara sitta och googla allt vad jag kan då jag har en del saker jag håller på att fundera över. Men innan jag berättar mer om det här på bloggen så behöver jag kolla upp lite mer saker samt prova lite imorgon. Så känner jag mig själv rätt så kommer jag fastna i texter och youtube-klipp ikväll tills jag känner att jag har 100% koll på vad jag egentligen är på väg att ge mig in i. Men nu är det först jobbet som gäller. Hoppas att ni har en bra fredag, vi ses, kram!
Erika

Alltid bra med snygga hovar inför helgen ;) trevlig helg!

Svar: Ja visst är det ;) Trevlig helg till dig också!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress