Josefin Nilsson

Hur söta?

Hur söt är inte denna bilden från igår när min syster var med i stallet? Jag är inte direkt så bra på att ta selfies men min syster är desto mer rutinerad. Pelle var glad i alla fall 😉🐴

En tröttare tisdag
Godmorgon!
 
Shit vad trött jag kände mig idag när klockan ringde, och då somnade jag ändå tidigt igår. Men som jag har tjatat om ett tag nu, det är mycket tankar och känslor som snurrar runder och det tar mycket energi. Nu efter lite frukost känner jag mig i alla fall ganska pigg och redo för att åka iväg till jobbet. Och på vägen till jobbet ska jag lämna av övriga familjen på stationen så att de kan åka till flygplatsen.
 
Efter jobbet ska jag och Pelle bara ta en lugn skogspromenad och det ska bli riktigt mysigt att bara njuta av tiden med min bästa kompis! Igår var han dessutom riktigt fin när jag red honom i skogen, mjuk, avspänd men ändå fylld av energi. Fina fantastiska ponny! Bilderna blev riktigt fina och självklart kommer det komma upp en hel del här framöver, jag ska bara ta tag i att bråka med kameran och datan som för tillfället inte sammarbetar...
 
Mycket mer antsrängande än så blir inte min tisdag. Efter jobbet och stallet är min enda plan att titta på "Det stora hoppet" på TV och efter det somnar jag antagligen. Hoppas att ni har en riktigt bra dag, vi ses med lite nya bilder ikväll. Kram!
 
 
En måndag med mycket tankar

Hej!


Hur är det med er idag? Själv mår jag ganska bra men shit vad dagen har känts lång än så länge. Eller egentligen hela veckan sen i torsdags, tiden går så långsamt samtidigt som den går alldeles för fort. Jag har i alla fall fast en bra start på dagen på jobbet trots att det har varit, och fortfarande är, riktigt kallt.

Om lite mer än en timme slutar jag och då ska jag mer eller mindre direkt till stallet. Pappa har fixat det mesta i stallet idag och kollat till Pelle lite så jag har bara ridningen kvar, lyxigt! Min tanke är att rida honom lite lättare i skogen idag och bara jogga igenom honom. Eftersom min syster har lov från skolan så ska hon idag följa med att fota lite, kul! 

Och sen ska jag verkligen bara ha en lugn kväll hemma. Inte göra någonting och verkligen bara vila upp mig men det kan nog bli ganska skönt det också. Och just det, jag ska passa på att mysa massor med Tage innan han åker vidare till våra andra kusiner, bästa Tage! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan, vi ses senare, kram!