Josefin Nilsson

Njuter av varje sekund
Godmorgon!
 
Onsdag och snart har halva denna veckan också passerat. Tiden går alldeles för fort och helt ärligt hade jag önskat att denna veckan aldrig tog slut... Vi har haft två kalla dagar här i Skåne tidigare i veckan men idag är vi tillbaka till det klassiska höst-vädret med runt 10 grader och regn. Inte jättepeppande med tanke på att jag ska vara ute och jobba hela dagen men jag håller tummarna för att det blir bättre under dagen.
 
Efter jobbet åker jag direkt vidare till gymmet för att träna ett lättare pass med Thea. Det där med att inte köra så hårt är väl egentligen inte vår grej. Vi båda har lite samma tankesätt, antingen gör man det till 110% eller inte alls. Men efter väldigt lång tid i från gymmet på grund av sjukdomar så har vi fått inse att vi nu måste starta igång långsamt igen då ingen av oss egentligen är helt friska. Det ska trots allt bli skönt att träna och samtidigt hinna prata om allting som händer i livet med Thea.
 
Ikväll blir det sen en sväng till stallet. Min plan i helgen var att jag skulle trimma Pelle på banan idag men nu lutar det mer mot en promenad. Dock har jag ingen aning om hur dags det blir mörkt ute när det är såhär grått väder så kanske han får vila helt istället om det är helt kolsvart när jag kommer till stallet. I så fall passar jag på att bara borsta och mysa extra mycket med honom. Det gäller att verkligen njuta av varje sekund med honom, inte minst nu, älskade ponny!
 
 
Sen kommer nog min dag avslutas ungefär som igår, framför datan med min mat. Igår passade jag på att få in bilderna från kameran på datan och ett par stycken kommer upp här på bloggen redan under eftermiddagen. Nu måste jag skynda mig iväg, men hoppas att ni har en super-onsdag, kram!
Malin

Låter som en bra onsdag trots vädret .-) Ha det gott.

Svar: Det blir förhoppningsvis en bra onsdag också :) Hoppas att din dag blir bra!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress