Josefin Nilsson

En torsdag i november
Godmorgon!
 
Trött och ont i halsen men jag är redo för en dag på jobbet. Vädret blev något bättre under dagen igår, även om kvällen avslutades med lite regn. Så jag hoppas att dagens gråa tråkiga väder kan göra samma vändning. I vilket fall som helst så har jag en dag utomhus på jobbet framför mig så jag får bara bita ihop och kämpa på.
 
Då jag verkligen glömmer allting jag ska göra direkt så har jag nu skrivit upp de viktigaste sakerna jag måste komma ihåg att göra idag. En del av punkterna har jag hunnit bocka av nu under morgonen och andra ska göras i eftermiddag i stallet. 
 
Pelle fick vila igår då det regnade och var kolsvart när jag kom till stallet kl 17. Men jag tror att han var ganska nöjd ändå. Borstade honom noga och sen satt jag hos honom i boxen en bra stund. Han är verkligen så himla snäll och har hela tiden koll på mig då. Jag behöver aldrig oro mig för att han skulle råka trampa på mig eller något liknande utan han vet alltid var han har mig. Riktigt mysigt! Idag däremot är planen at jag ska jogga honom lite i skogen, känner jag honom rätt så kommer han vara galet taggad idag.
 
 
 
Och sen händer det inte så himla mycket mer idag. Det blir verkligen väldigt tyst och lugnt när man är hemma helt själv så som jag är nu. Skönt på ett sätt men samtidigt hade det blivit extremt ensamt att ha det såhär i längden. Antagligen tittar jag på Tv ett tag och sen är planen att sova tidigt. Men först är det jobbet som gäller, och nu börjar jag få bråttom. Vi ses i eftermiddag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress