Josefin Nilsson

En bit av min bästa vän
Vet ni vad jag gjorde innan vi lämnade iväg Pelle? Jag klippta av svansen, eller ja en liten bit av svansen. Just nu ligger den ihopsatt med ett gummiband på mitt rum, men förhoppningsvis kommer jag snart kunna ha en del av honom med mig hela tiden (mer än bara i minnet och hjärtat).
 
Jag har under minst 2-3 års tid tänkt att jag skulle klippa av honom lite svans och sen få gjort ett tagelarmband av det som jag kan ha på mig. Men eftersom jag har haft kvar honom i stallet så har det kännts lite kontigt att ta en bit av hans svans när jag har kunnat krama hela honom istället. Trots det har jag hela tiden kollat på lite olika modeller av armband och funderat på hur jag vill att det ska se ut. För att jag vill ha ett sådant armband har funnits med mig i mina tankar hela tiden. Inte minst när han har varit skadad så att vi inte visste hur det skulle sluta, eller när det för ett år sedan blev bestämt att vi skulle börja leta efter en ny familj till honom. 
 
Nu efter att han har åkt till sin nya familj så känns det bra att ha den där svans-biten utöver alla bilder och filmer. Men nu är den stora frågan hur det där armbandet ska se ut? Ska det vara en vanlig-/ fyr- eller fem-fläta? Med eller utan extra smycken och detaljer? 
 
Bild lånad av Vendelstorp.se
 
Just nu lutar det mot en vanlig/ lite bredare fläta med silverspänne och ett litet hjärta med ett "P" på i spännet. Vad tycker ni, hur hade ni gjort om ni skulle göra ett tagelsmycke?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress