Josefin Nilsson

Visste ni att...
... idag är det faktiskt exakt ett år sedan jag tog hästskötarexamen och även om jag aldrig har fått frågan om det så känns det skönt att faktiskt ha en utbildning och intyg på att jag är en diplomerad hästskötare.
 
Provdagen var dock bland de värsta dagarna i mitt liv med 7 (?) olika provdelar som alla skulle vara godkända för att få hästskötarexamen och det var verkligen sjukt svårt. Vi började kl 08 på morgonen och var klara så att vi fick resultatet kl 16 på eftermiddagen, så det var minst sagt många nervösa timmar. Men när vi fick resultatet var det bara ren lättnad och att jag dessutom fick ett extra plus för ridningen kändes bara som en stor bonus!
 
 
 
Efter detta har jag jobbat som hästskötare till och från i över 10 månader nu och vad framtiden för med sig är det ingen som vet, men jag är otroligt glad över att jag valde den gymnasieutbildningen som jag gjorde, för den har verkligen gett mig möjligheten att kunna satsa på hästarna samtidigt som jag alltid har en stadig högskoleförberedande grund att backa tillbaka till om jag skulle vilja.
Ellen - tävlingsryttare

Oj, inte visste jag att det var så många moment i provet :O Bra jobbat!

Ellen - tävlingsryttare

Oj, inte visste jag att det var så många moment i provet :O Bra jobbat!

Svar: Ja det är riktigt långt 😬 tack!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress