Josefin Nilsson

Väckt av solskenet
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag verkligen bara bra. Solen skiner och det är över 20 grader varmt ute, riktigt skönt! Om en liten stund ska jag cykla till stallet för att mocka och kolla så att Pelle har vatten i hagen. Sen har jag en lugn dag framför mig efter det. 
 
Ridningen sparar jag till i eftermiddag/ kväll för att det förhoppningsvis ska vara lite svalare. Egentligen hade jag hoppats på lite regn under natten så att banan inte skulle vara så himla torr och dammig men jag ska inte klaga på det fina vädret. Planen med dagens pass är i alla fall att bara lugnt lösgöra Pelle i en lång, låg rund form, evenetuellt rider på ett par uppridningar och någon skänkelvikning också bara för att ha känt igenom det inför helgens tävling. Uppladdningen imrgon blir kanske inte det ultimata dagen innan tävling men vi gör det bästa av sitvationen och så får vi se hur långt det räcker på söndag.
 
Annars händer det inte så mycket denna fredagen. Kanske jag åker till gymmet ikväll för att träna med Thea, och sen tänker jag gå en runda med Tage vid lunch. Hoppas att ni har en bra fredag, vi ses, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress