Josefin Nilsson

This or that?

lakrits - choklad   Choklad älskar jag verkligen och har alltid gjort men lakrits börjar också bli en favorit.

 

 

guld - silver   Guld och silver kan jag verkligen inte välja mellan, en del saker är snyggare i guld andra i silver.

mjölk - vatten    Helt klart vatten!

mat - godis   Godis är gott men mat är godare. Jag hade tröttnat på godis så himla snabbt om jag bara skulle äta det.

sommar - vinter   Visserligen gillar jag både vinter och sommaren och hade antagligen inte trivts med att bo någonstans där jag alltid hade haft sommar, men värme är skönare än kyla.

 

morgon - kväll   Rent spontant tror jag att jag är mer morgon-människa än kvälls-människa men samtidigt gillar jag inte att gå upp supertidigt varje dag, precis som jag inte trivs med att vara vaken hela natten alltid.

nyår - midsommar   Jag får välja nyår känner jag eftersom jag inte har firat midsommar på jag vet inte hur många år. Sist jag firade midsommar var när jag var 11 år och var på ridläger, nyår däremot firar jag varje år.

pizzahamburgare    Hemmagjord hamburgare är tycker jag är så mycket godare än pizza, dock väljer jag oftare pizza än hamburgare när jag väl reser.

stad - landet   Jag skulle nog inte vilja vara fast på landet dygnet runt i flera år men jag gillar trots allt lugnet på landet bättre än all stress i stan.

 

alkohol – läsk   Helt klart läsk, jag är verkligen inget fan av alkoholsmaken.

sola - bada   Bada, jag blir så himla snabbt uttråkad av att bara ligga helt stilla och sola, dessutom har jag alltid gillat att bada.

 
 

 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress