Josefin Nilsson

Tävlings-söndag
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag mig ganska trött just nu men jag vet att det kommer bli bättre igen. Jag skrev ett inlägg igår på kvällen med alla tankar som snurrar i huvudet just nu men jag är väldigt osäker på om det är något som kommer publiceras, och om det gör det så lär det ta ett tag. Så istället väljer jag att berätta om det som händer här och nu för tillfället.
 
Jag och Pelle var iväg och tävlade under morgonen och jag var minst sagt osäker på hur det skulle gå då jag inte fick någon super-känsla igår. Med ca 15-20 minuters framridning gick vi in på banan och lyckades få en bra känsla överlag genom hela programmet. Tvärningen i skänkelvikningarna blev inte riktigt så mycket som jag hade velat och ryggningen var lite motvillig men galopp-programmet gjorde vi riktigt bra. Berättar mer imorgon och visar lite delar ur programmet då (eller kanske hela). 
 
 
 
Men som alltid efter att jag har tävlat så är jag helt slutkörd i huvudet så jag tänker nu ta ett par lugna timmar innan jag åker in till stan. Jag ska träffa Thea där och träna ett pass på gymmet innan vi sen tar en fika i stadsparken, mysigt! Hoppas att ni har en bra söndag, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress