Josefin Nilsson

Ny vecka!
Godmorgon!
 
Sen det började bli varmt har jag haft mitt fönster öppet dygnet runt och jag tror inte att det har varit en enda morgon då fåglarna inte har väckt mig. Mysigt eller inte går ju att diskutera med tanke på att det väcker mig så fort solen börjar gå upp vid kl 04:30... I vilket fall som helst börjar jag min vecka med en ledig måndag och eftersom jag igår på kvällen kom på att jag skulle städat sadelkammaren förra veckan så tänker jag att jag tar tag i det nu under morgonen istället.  Så om en liten stund cyklar jg iväg till stallet.
 
Pelle ska bara skrittas en runda idag efter gårdagens tävling och det sparar jag till i eftermiddag. I övrigt ska jag skicka iväg lite mail för att förhoppningsvis reda ut lite av kaoset i mitt huvud, och sen ska jag gå en runda med Tage vid lunch också. 
 
Ikväll väntar ett pass på gymmet tillsammans med Thea och det är väl ungefär det som händer idag. Hoppas att ni har en riktigt bra måndag! Vi ses senare under dagen med mer uppdatering från gårdagens tävling. Ha det bra, kram!
 
 
Agnes

Alltså måste säga att jag är sjukt avis! Vill också städa sadelkammare och skritta hästar, hahah. Hade häst för ett par år sedan och börjar sakna det så mycket nu, haha.
Så himla underbar bild förresten!

Svar: Åh tack! Ja jag förstår att du saknar det, att ha häst är verkligen kul!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress