Josefin Nilsson

Ny vecka och månad
Godmorgon!
 
Klockan är kvart i 8 och jag har redan varit vaken i flera timmar. Igår kände jag mig helt slut på kvällen så därför känns det extra skönt att faktiskt känna sig helt utvilad när jag vaknade idag. Min rygg har under de senaste veckorna gjort ont till och från, speciellt när jag reser/ böjer mig, men efter jobbet igår kunde jag inte ens stå rakt upp utan att det blev vitt framför ögonen och benen började skaka. Så jag fick med andra ord ha en väldigt lugn kväll hemma, och att rida Pelle ordentligt var inte ens någon idé.
 
Min plan för denna måndagen är att jogga Pelle lite lätt i skogen. Sen får jag se vad jag gör resten av dagen. Jag ska försöka att få en tid till en massör så att jag förhoppningsvis kan få rätt på vad som har hänt i ryggen. Antagligen beror det på någon form av sträckning eller att någonting är klämt, så en massör skulle kanske kunna rätta till det.
 
Annars har jag inga direkta planer denna måndag utan jag ska bara ta det lugnt och vila upp mig. Hoppas att ni får en riktigt bra måndag, start på veckan och denna månaden. Vi ses senare, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress