Josefin Nilsson

Med fokus på galoppen
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bra och är fylld med energi. Jag var lite osäker på om jag skulle jobba idag eller inte men efter att ha pratat med min chef igår har jag nu läget under kontroll. Det blev en ledig dag till och den ska jag njuta av. Vädret är dock inte på topp idag heller så att bara vara ute och njuta i det fina vädret kan jag glömma, men jag kommer ju visserligen vara ute en hel del ändå.
 
Jag ska alldeles strax cykla iväg till stallet och fixa lite med Pelle och sen rider jag honom ikväll. Igår kändes han riktigt stel när vi började och gick inte riktigt fram för skänkeln så mycket som jag hade velat. Så det tog ganska lång tid innan jag fick till en bra känsla, framför allt i vänstervarvet som alltid är lite svårare. På slutet var han i alla fall mjuk och följsam så då skrittade vi ut en runda helt kravlöst. Idag är min plan att lägga fokus på galoppen och jobba likadant som igår med böjda spår och tempoväxlingar.
 
 
Men innan dagens ridning tänker jag gå en runda med Tage och sen tror jag att det blir ett pass på gymmet med Thea någon gång under dagen också. Igår skulle vi ju ha tränat på kvällen men det blev ändrade planer och jag var tvungen att åka iväg och fixa en sak, så vi tar träningen idag själva istället.
 
Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag, vi ses senare med mer uppdatering, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress