Josefin Nilsson

Lugna dagar
Godmorgon!
 
Igår när jag red Pelle i skogen blev jag lite chockad över hur grönt det faktiskt har blivit ute. Jag red ut en runda vid kl 19 och solen sken fortfarande, träden börjar få nya löv och gräset är grönt igen. Våren är verkligen så himla fin! Vädret idag är kanske inte riktigt lika fint, vi har haft ett par dagar nu när det inte har varit ett enda moln på himmeln, men idag är molnen tillbaka. Men förhoppningsvis blir det en fin dag idag också.
 
Jag är ledig även idag och tänker utnyttja ledigheten till att vila upp mig, mysa med Pelle och gå en runda med favorit-Tage. Igår var jag verkligen helt urladdad efter att ha varit hos massören så jag somnade mitt på dagen och sov sen i 3 timmar, vilket aldrig händer annars. Så idag känner jag mig visserligen piggare än på väldigt länge men jag tror inte direkt att det skadar att ta det lugnt idag också.
 
Pelle kändes riktigt fin och fräsch under joggingpasset i skogen igår så det var kul! Idag ska vi bara skritta ut en runda så får han stanna och äta en massa gräs.
 
 
 
Hoppas att ni har en bra onsdag framför er, vi ses med er uppdatering under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress