Josefin Nilsson

Lugn start på veckan
Godmorgon!
 
Solen har försvunnit och himmeln är istället täckt av gråa moln. Jag har en lugn måndag framför mig som jag började i stallet med att släppa ut Pelle och mocka. Nu går han i sin hage och jag ska alldeles strax köra iväg till massören för behandling där. Efter det tänker jag bara ta det lugnt fram till i eftermiddag då jag ska tillbaka till stallet.
 
Pelle trimmade jag lite i skogen igår under eftermiddagen/ kvällen och han kändes ganska fin. Gick inte riktigt fram för skänkeln till en början, antagligen för att det var varmt, men när vi väl kom igenom det så blev han mjuk och fin. Idag tänker jag ge honom en lugnare dag och tanken är att vi ska ge oss ut på en skogspromenad tillsammans där han ska få äta gräs, mysigt!
 
Ikväll ska jag till gymmet tillsammans med Thea och köra ett pass där men i övrigt händer det inte så himla mycket och det är ganska skönt. Min vecka börjar lugnt men jag vet att den kommer bli betydligt mycket mer intensiv senare under veckan när jag jobbar på för fullt. Nu måste jag skynda mig lite, hoppas att ni har en bra måndag framför er, vi ses, kram!
 
 
Erika

Superfin bild! :D

Svar: Åh tack! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress