Josefin Nilsson

En lördag i livet
Godmorgon!
 
Eller ja, hej passar väl bättre eftersom klockan snart är 11. Jag har haft en lugn förmiddag och mer eller mindre bara ätit frukost och städat lite på mitt rum. Solen har försvunnit igen och vinden har hittat tillbaka, dock är det fortfarande ganska varmt. Jag har några lugna timmar till framför mig innan jag ska till stallet och då tänker jag lägga lite tid på att rensa bland mina hästsaker jag har här hemma.
 
I eftermiddag ska jag till stallet och Pelle ska kännas igenom inför morgondagens tävling, eventuellt får han sig en tvätt också vilket han inte har fått ordentligt på över 2 år. Igår var han fin men något stel i vänstervarv så istället för att skynda på och försöka få allting perfekt så la jag fokus på skritten och traven och att verkligen få honom rakriktad och framför skänkeln där. Ställde igenom honom ordentligt och jobbade med mycket övergångar för att få honom kvick för skänkeln. Han blev väldigt avspänd och lydig även om lite av det där stela fortfarande fanns kvar i vänstervarvet, hur bra jag lyckades igår kommerjga få kvitto på idag så det återstår att se.
 
Kvällens planer är sen något oklara. Tanken är att jag ska träffa några kompisar men allting är inte planerat ännu så vi får se hur det blir under dagen. Hoppas i alla fall att ni har en bra lördag, vi ses senare under dagen, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress