Josefin Nilsson

En ledig torsdag
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bara bra. Gårdagens gråa väder har försvunnit igen och solen är tillbaka. Jag har varit en sväng i stallet och tagit av Pelle hans täcke och mockat boxen. Ridningen sparar jag dock till i eftermiddag precis som vanligt. Han var riktigt fin igår under träningen och det var skönt att prata lite med min tränare om Pelle eftersom hon gillar honom på samma sätt som jag gör. Idag ska han få en lite lugnare dag med jogging i skogen och sen skrittar vi bara en sväng imorgon.
 
Just nu väntar jag på att mina syskon ska komma hem från sina träningar och sen är planen att vi ska åka till Emporia för att kolla runt lite där och shoppa. Eller ja, helt ärligt är jag mest sugen på att åka dit för att äta på Yogiboost men det blir en kul utflykt med mina syskon.
 
Vad mer som händer idag har jag ingen aning om, men min plan är att bara njuta av ledigheten idag med familjen och sen samla kraft inför dagen imorgon då jag jobbar i stallet, och efter det har ett gasnka tajt schema. Men vi ses med mer uppdatering senare under dagen, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress