Josefin Nilsson

Äntligen landat hemma igen...
Hej!
 
Klockan är nu 20:45 och jag har landat hemma på mitt rum för första gången sen kl 06:40 imorse. Trött i både kroppen och huvudet men jag känner i alla fall att jag har fått ut mycket av dagen. Jobbet gick bra trots att allting tog lite längre tid än planerat, men så blir det ibland. Även hos Pelle gick det bra och jag avslutade sen med ett pass på gymmet tillsammans med Thea.
 
Det var verkligen varmt på banan idag med väldigt kvavt väder och en dammig bana. Pelle var dock inte den minsta påverkad av vädret utan hur pigg som helst. Lite springig bitvis men jag tycker ändå att vi kom igenom det på ett bra sätt och avslutade med en fin känsla där han trampade på bra bakifrån, kom upp med ryggen och sänkte sig framåt neråt, fin! Min tanke på att träna program sket sig däremot totalt eftersom det var hinder lite överallt på banan och jag orkade verkligen inte börja med att plocka undan dom så istället fick vi försöka rida delar ur programmet på andra linjer.
 
 
 
Imorgon är jag återigen ledig så då kan jag lova bättre uppdatering. Bland annat kommer filmen från förra veckans träning att komma upp här under dagen då. Men nu ska jag bara ha en lugn kväll, ta en dusch och sen sova. Hoppas att ni har haft en bra onsdag och annars tar vi nya tag imorgon, kram!
Erika

Lite jobbigt ridväder förstår jag. Man blir så orkeslös av den kvava luften, haha ;)

Svar: Ja verkligen men det kändes ändå lite lättare eftersom jag hade varit ute i det hela dagen ;)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress