Josefin Nilsson

2 maj 2017
Godmorgon!
 
Tisdag, solen skiner och jag är ledig. Om mindre än en halvtimme ska jag åka iväg till massören så att jag förhoppningsvis kan få rätt på min rygg igen. Idag känns den visserlige mycket bättre men om vi får löst problemet nu så kanske det kan hålla sig bra sen också.
 
Annars har jag inte direkt några speciella planer denna tisdag. Pelle ska som vanligt ridas och det lutar mot ett lättare joggningpass i skogen idag. Igår var han riktigt taggad och för första gången under dessa nästan 7 år sprang han inte på släpen direkt när vi skulle till Flyinge. Ridningen däremot gick superbra, kanske lite spänd men det släppte ändå ganska snabbt. Så idag får han gå ett lite lugnare pass, imorgon skrittas han och sen taggar vi tävling till helgen.
 
Jag hade egentligen tänkt träna ett pass på gymmet ikväll men det känns inte som någon bra idé nu när jag ska få massage så jag får vänta med det ett par dagar till. Så istället kommer min tisdag att bli väldigt lugn, men det är väl skönt det med. Hoppas att ni har en bra dag framför er, vi ses senare under dagen, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress