Josefin Nilsson

#TB Balen 2016
Jag har verkligen så många minnen från förra året som jag tänker tillbaka lite extra på just nu under den sista tiden innan sommarlovet börjar. En del av dom har jag redan visat tillbaka blickar på men nu är det dags för ännu ett oförglömligt minne, BALEN!!!
 
 
 
 
 
 
Jag vet inte om alla har så kul på sin bal som vi hade, men hela min klass hade verkligen en oförglömlig kväll/natt/morgon, med mingel, mat, dans och sen nattklubb till 05 på morgonen innan vi trött men glada tog bussen hem. Älskade klass och kompisar!
Med fokus på galoppen
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bra och är fylld med energi. Jag var lite osäker på om jag skulle jobba idag eller inte men efter att ha pratat med min chef igår har jag nu läget under kontroll. Det blev en ledig dag till och den ska jag njuta av. Vädret är dock inte på topp idag heller så att bara vara ute och njuta i det fina vädret kan jag glömma, men jag kommer ju visserligen vara ute en hel del ändå.
 
Jag ska alldeles strax cykla iväg till stallet och fixa lite med Pelle och sen rider jag honom ikväll. Igår kändes han riktigt stel när vi började och gick inte riktigt fram för skänkeln så mycket som jag hade velat. Så det tog ganska lång tid innan jag fick till en bra känsla, framför allt i vänstervarvet som alltid är lite svårare. På slutet var han i alla fall mjuk och följsam så då skrittade vi ut en runda helt kravlöst. Idag är min plan att lägga fokus på galoppen och jobba likadant som igår med böjda spår och tempoväxlingar.
 
 
Men innan dagens ridning tänker jag gå en runda med Tage och sen tror jag att det blir ett pass på gymmet med Thea någon gång under dagen också. Igår skulle vi ju ha tränat på kvällen men det blev ändrade planer och jag var tvungen att åka iväg och fixa en sak, så vi tar träningen idag själva istället.
 
Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag, vi ses senare med mer uppdatering, kram!
Denna tisdagen...
Godmorgon!
 
Eller ja, hej passar väl egentligen bättre. Det gråa vädret är fortfarande kvar och nu regnar det också. Jag har precis kommit hem från stallet där jag la på Pelle ett täcke och mockade. Ridningen tar jag precis som alltid i eftermiddag. Så nu har jag ett par lugna timmar här hemma framför mig och de tänker jag bara njuta av.
 
Vid lunch ska jag gå en runda med Tage, mysigt, och sen ska jag som sagt rida Pelle. Min tanke idag är att vi rider ett pass på banan där vi fokuserar på traven och att verkligen få en bra känsla där. Mycket övergångar, tempoväxlingar och böjda spår både i en lite längre form och om det känns bra även i tävlingsform.
 
Ikväll är det sen ett pass på gymmet som gäller, igår körde vi en gruppträning som fokuserar på ben och idag blir det en med fokus mage/rygg. Det känns så skönt att vara igång med träningen igen nu tillsammans med Thea, jag saknade verkligen henne på gymmet när hon var skadad/sjukskriven. 
 
Men nu ska jag fortsätta med lite andra saker som ska göras idag. Ha en riktigt bra tisdag, vi ses senare, kram!