Josefin Nilsson

Yoga-pass
Godmorgon!
 
Även min tisdag blev ledig så då tänker jag passa på att starta dagen på gymmet med ett Yoga-pass. Det kanske inte låter superkul men jag gillar känslan av att verkligen stretcha igenom kroppen och framför allt känner jag så himla stor skillnad i ridningen efteråt eftersom jag verkligen är rakare och mer liksidig i kroppen efter Yogan. Så om ca 30 minuter ska jag skynda mig iväg till bussen så att jag hinner till gymmet i tid. 
 
I övrigt har jag tänkt att gå en runda med Tage vid lunch, favorithunden! Och i eftermiddags ska jag till stallet i vanlig ordning för att rida Pelle. Jag tror att det får bli i skogen idag också eftersom i stort sett alla andra pass denna veckan kommer bli i paddocken eller ridhus. Vi ska i alla fall jogga lite lugnt för att även han ska få stretcha kroppen inför morgondagens träning. På tal om träningen så måste jag också komma ihåg att skicka iväg ett meddelande till min tränare så att vi kan lägga lite extra fokus på programdelar imorgon.
 
Annars har jag verkligen en lugn tisdag utan några större planer. Något jag har tänkt på mycket den senaste tiden är hur mycket mer tid jag har nu när jag är ledig jämför med för ett år sen när jag hade dagar då jag inte hade några lektioner i skolan. Då kunde jag sitta en hel del och bara fördjupa mig i en uppgift eller läsa på till ett prov medan nu har jag verkligen all tid i världen till att bara göra det jag tycker är kul. Lite lyxigt men på något sett saknar jag trots allt mitt fullspäckade schema där jag var överallt och ingenstans alltid.
 
Ja, ja nu ska jag fortsätta vidare med dagens schema, vi ses senare under dagen, kram!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress