Josefin Nilsson

Sista mars 2017
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag mig både piggare och lugnare idag än vad jag gjorde igår så det känns verkligen skönt. Dock är det fortfarande mycket tankar som snurrar i huvudet men det tänker jag ta tag i under dagen. Vädret ser något mer lovande ut idag och jag hoppas verkligen att det håller i sig så att jag kan hålla mig till dagens plan med Pelle.
 
Nu under förmiddagen ska jag en sväng till stallet för att lägga på Pelle rätt täcke innan han går ut i hagen och sen passar jag på att mocka när jag ändå är där. Ridningen sparar jag till i eftermiddag i hopp om att banan hinner troka lite då efter allt regn som kom igår. Planen är att rida ett lättare joggingpass idag för att han ska få stretcha igenom kroppen. Imorgon trimmar jag sen lite hårdare och sen har vi tävlingen på söndag. Men som sagt regnade det ganska mycket igår så jag får helt enkelt se om banan är bra att rida på idag eller om vi får ta joggingpasset i skogen istället.
 
Utöver stallet tänker jag gå en runda med Tage idag också, vid lunch tror jag att det blir. Och ikväll åker jag till gymmet tillsammans med min syster för att träna ett rent styrketränings-pass där. Det är väl ungefär dagens planer. En helt vanlig fredag med andra ord. Hoppas att ni har en superbra dag, vi ses senare, kram!
 
 
Anonym

Vilken underbar bild!

Svar: Tack!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress