Josefin Nilsson

Måndags morgon
Godmorgon!
 
Måndag morgon och en ny vecka har börjat. Tiden verkligen rusar iväg och jag har börjat fundera över var mars månad egentligen tog vägen, det känns som att hela månaden bara flög förbi. Men jag har en rolig sista vecka i mars framför mig, så jag känner mig taggad ändå.
 
Idag har jag två saker på schemat. Stallet och träning. Pelle skrittade jag ut igår och det tänkte jag göra idag också. Vädret var verkligen hur skönt som helst under vår skogs-tur igår, idag ser det inte riktigt lika lovande ut, men det kanske kan göra så att Pelle håller sig lite lugnare. 
 
Ikväll ska jag köra ett pass på gymmet. I somras/ höstas tränade jag och Thea Piloxing varje måndag men sen försvann passet och när det väl kom tillbaka var det både en annan tid och tränare, så det blev aldrig riktigt att vi kom igång med det efter nyår. Men nu tänker jag att jag ska ge det en ny chans idag och hoppas på att det känns exakt lika kul som det gjorde i höstas. Som vanligt räknar jag med att just dans-delen i det här passet kommer vara en riktigt katastrof för min del och nu har jag ingen med mig att dela den känslan med, men det blir nog bra ändå.
 
Annars har jag inte direkt något speciellt som händer denna måndagen utan det blir verkligen en mjukstart på veckan. Hoppas att ni har en bra måndag och vecka framför er, vi ses senare, kram!
 
Nästan lika dimmigt idag som på denna bilden...
Carolin

fin bild :)

Svar: Tack! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress