Josefin Nilsson

Återhämtnings-dag
Godmorgon!
 
Torsdag och mer än halva veckan har passerat. Jag jobbade igår och har nu ett par lediga dagar till innan jag sen får ett par mer intensiva veckor. Så jag tänker helt enkelt njuta så mycket av ledigheten som möjligt. Egentligen hade jag tänkt att jag kunde passa på att köra ett pass på gymmet nu under förmiddagen men träningen i måndags och tisdag har verkligen satt sina spår och jag har nu mer träningsvärk än någonsin tidigare. Det känns som att musklerna har dragit ihop sig minst 10 cm i benen och bara att stäcka ut benen för riktigt ont. Så jag tror att jag ska låta kroppen återhämta sig idag och sen kör jag på som vanligt igen imorgon.
 
Bortsett från träningsvärken är det bra med mig. Jag och Pelle hade en riktig superträning igår där allting kändes så enkelt. Vi la extra fokus på skänkelvikningarna och den förvända galoppen inför söndagens start och det kändes så himla enkelt, bästa ponny! Utöver träningen gick vi igenom hela upplägget på tävlingen med min tränare och har nu en klar plan över exakt hur vi ska gå in i vår "fokus-bubbla" från att vi kommer till tävlingsplatsen tills när jag har ridit klart. Nu är jag bara supertaggad!
 
Idag är min plan att bara skritta ut Pelle en helt kravlös runda så att även han får återhämta sig lite innan vi sen tränar på målmedvetet fredag och lördag. Men utöver stallet kommer det inte att hända så himla mycket idag. Jag går antagligen en runda med Tage vid lunch, mys, men det är väl ungefär vad som händer.
 
Hoppas att ni har en superbra torsdag, vi ses senare, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress