Josefin Nilsson

Träning 7 juni 2017
Tiden har inte riktigt räckt till men nu är filmerna äntligen ihop-klippta till en. Under denna träningen blev det inte så himla mycket film då pappa bara filmade väldigt korta stunder men jag har klippt ihop vad jag har. Pelle var i alla fall lite stel och spänd till en början men jag tycker trots allt att vi kom igenom det ganska bra och han kände både lätt och mjuk stora delar av träningen. Dock tar "hoppningen" mycket energi vilket medförde att han blev lite matt på slutet.
 
Vi la mycket fokus på galoppen under denna träningen där vi började att arbeta med förvänd öppna för att lösgöra och få kontroll över var både bogarna och bakdelen är. Min tränare är dessutom alltid på mig med att jag ska höja formen när jag är där och tränar för att vi ska sträka honom även i den högre formen. Pelle blir lätt liet ostadig och spänd där men som sagt släpper det efterhand som jag kommer åt honom mer och mer. Vi jobbade sen vidare med volter över cavallettin (?) och red sen öppna på långsidan, vilket blev bättre senare än vad det ser ut på filmen då det är den första som kom med där.
 
Innan jag sen travade av honom red vi lite övergångar på en åtta och här började han kännas riktigt trött vilket medförde en del missförstånd och han snubblade även till över bommarna några gånger, så vi avslutade ganska snabbt denna övningen och travade av honom istället. I den långa låga formen är han otroligt trygg, numera, och lyssnar riktigt bra på mig. Det känns skönt att alltid ha en grundform dit vi kan gå tillbaka och hitta tryggheten där vi båda är avslappnade. Verkligen stor skillnad mot när vi började träna dressyr och inte hade någon form alls, idag han vi variera lite även om det fortfarande är väldigt mycket att jobba vidare med.
 
 
 
Anonym

Fina fina Pelle o superduktiga du 💕

Svar: Tack så mycket ❤️
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress