Josefin Nilsson

Tankar om allt och inget
Och plöstligt så var denna dagen också över och jag vet inte riktigt var den där tiden, från när jag slutade jobba, tog vägen. Jag har alltid en så ambitiös plan på vad jag ska göra och vad jag vill hinna med och ibland hinner jag verkligen inte med allt. Idag är en typiskt sådan dag då jag hade en klar plan på vad som skulle göras och trodde att jag sen skulle ha supermycket tid på kvällen, men sen blev det verkligen inte så. 
 
Lagom tills när jag slutade jobba började det regna mycket mer och när jag sen fick reda på att min pappa fick tillbringa eftermiddagen på akuten med min bror så var det bara att stryka dagens uteritt från To-Do-listan. Pelle gillar inte direkt regn och att då få ut honom på en lång runda utan någon annan häst eller pappa på en cykel är som gjort för konflikter och problem.  Så istället fick det bli lite extra borstande och mys i stallet.
 
Och där någonstans sprang tiden iväg och nu sitter jag här 21:30 och undrar var min lugna eftermiddag och kväll tog vägen. Det är som det är och ibland blir det helt enkelt inte som planerat, dock är det inga större problem. Imorgon tar vi nya tag med en skritt-tur/ promenad i skogen efter jobbet och sen skyndar jag vidare till gymmet, förhoppningsvis håller planeringen bättre då...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress