Josefin Nilsson

Sommaren har börjat
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag riktigt bra och har börjat min måndag lugnt här hemma. Då jag jobbade igår är jag ledig idag och det tänker jag utnyttja till att bara ta det lugnt. Dessutom är det superfint väder även idag så min plan att att gå ut och sola ett par timmar under eftermiddagen.
 
Senare i eftermiddag kommer Thea hit också går vi in på vecka två av vårt nya träningsprogram. Efter förra måndagens träning hade jag extremt träningsvärk i benen fram tills i torsdag så jag kan väl inte säga att jag är supertaggad på att köra hårdare idag, men det känns ju trots allt bra när träningen väl är avslutad.
 
 
 
Annars händer det inte så himla mycket idag. Min plan är att jag ska skritta ut/ gå en promenad med Pelle i eftermiddag kväll och eftersom min syster nu har sommarlov så kan jag förhoppningsvis få med henne till stallet för att ta lite nya bilder. Så inom de nämsta dagarna kan ni vänta er lite nya snygga bilder. 
 
Och det är väl ungefär det som står på mitt schema idag, utöver lite små saker här hemma som jag behöver få fixade. Hoppas att ni har en bra måndag, vi ses senare under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress