Josefin Nilsson

Överraskningsdag
Och äntligen har jag landat hemma och är färdig med allting som ska göras denna torsdag! Jag har varit i full gång  sen kl 06 imorse så det känns i kroppen nu när klockan har hunnit bli 21 innan jag är klar. Trots det har allting fungerat bra hela dagen. När jag åkte till jobbet kände jag att hela dagen där kunde bli en stor överraskning eftersom jag verkligen inte hade någon koll på vem som skulle vara hemma (eller om där skulle vara någon hemma alls) eller vad som skulle göras. Och dagen börjades väl också lite så, 20 minuter efter att jag kom så stod hovslagaren där och undrade vilka hästar han skulle sko, och jag var exakt lika ovetande som honom. Men det löste sig och efter det har allting gått superbra, och nu har jag läget under kontroll för resten av veckan i alla fall.
 
Sen var det nästa stalls tur, och där väntade Pelle. Han har gått bra nu de två senaste dagarna. Inte minst igår när han var så spänd så att han flög i luften för exakt allting, innan jag började rida. Väl på banan kunde han börja slappna av lite och efterhand blev det riktigt bra. Hoppade lite cavelletti och la överlag bara fokus på att få en bra galopp där han tänkte framåt och bar sig själv. Riktigt fin! Så idag fick han en lugn dag där vi bara tog en promenad i skogen och ingen var mer nöjd över det beslutet än Pelle, söta ponny!
 
 
 
Red därefter Sagas ena häst som var riktigt fin på slutet, innan jag cyklade hem för att äta. Hann inte mycket mer än att slappna av och svälja maten innan jag insåg att jag var tvungen att åka tillbaka till stallen för att se till så att hästarna fick kvällsmat också. Men nu, lite efter 21 är jag äntligen klar, har duschat och är redo för att bara avsluta denna dagen så lugnt som möjligt. För imorgon är en ny dag i minst lika högt tempo!
 
Hoppas att ni har haft en superbra torsdag, vi ses igen imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress