Josefin Nilsson

Notiser och ändrade planer
Godmorgon!
 
Eller hej, klockan är snart 11:30 och jag har varit vaken i många timmar redan. Som jag skrev igår så är jag ledig idag dock blir det inte lika mycket ledig tid idag som jag hade räknat med. En stund efter att jag hade publicerat det där inlägget igår så fick jag en notis på Facebook och insåg då att en utav mina kompisar tydligen tar studenten på fredag. Förra året pratade hono om att hon skulle ta samma dag som flera andra personer jag känner så jag har varit helt inställd på att hon inte tar studenten förrän nästa tisdag. Detta innebär att jag ska hinna iväg och köpa studentpresenter idag.
 
I eftermiddag väntar ett pass på gymmet med Thea och direkt när det är slut ska jag ta mig genom stan för att se min kusin och några kompisar som har sin bal idag. Lite avundsjuk blir jag faktiskt, balen förra året var verkligen så kul och det är något speciellt med att fixa sig på det sättet med en fin klänning, frisyr och smink, hade lätt kunnat göra det några gånger till! Men det ska bli kul att se dom.
 
 
 
När jag sen kommer hem får jag antagligen äta innan jag tar mig vidare till stallet där Pelle ska joggas i skogen idag. Min plan på att vi skulle gå i skogen igår blev inte av. Han var relativt lugn när jag kom in honom i stallet men precis innan vi skulle gå iväg fick han ett ryck och blev helt uppstressad och blockerad. Provade gå ut mot vägen man han bara dansade runt mig och kunde inte stå stilla 2 sekunder, så det var bara att gå tillbaka hem. Sen var han visserligen sten cool när det kom nya ponnyer till stallet (och alla andra hästar sprang som galningar) medan jag lät honom beta. Så idag behöver han ridas igenom om jag ska kunna träna honom imorgon. 
 
Och när jag väl har gjort det så är väl denna lediga tisdagen slut. Tiden springer verkligen iväg... Men nu ska jag försöka hinna fixa ett par inlägg här innan jag ska iväg. Ha det superbra, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress