Josefin Nilsson

Måndag
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv känner jag mig pigg och utvilad trots att vädret för tillfället är lite grått. Jag ska alladeles strax cykla iväg till stallet för att lägga på Pelle ett täcke och låta honom beta lite. Han har ännu inte fått flytta in i sin sommarhage men jag försöker i alla fall låta honom beta en längre stund varannan dag. Efter helgens tävling är min plan att han ska börja gå ute dygnet runt och då flyttar han även in i sommarhagen, och hans semester börjar på riktigt.
 
Annars har jag en väldigt lugn förmiddag framför mig med verkligen inga planer alls. Jag ska verkligen bara ta det lugnt och ladda upp med massor av energi inför dagen imorgon, för den kommer bli intensiv. I eftermiddag kommer Thea hit och vi ska prova vårt nya träningsprogram någonstans utomhus.  Det blir kul!
 
Och sen avslutar jag denna dagen med ett pass på banan tillsammans med Pelle. Tanken är att vi ska trimma igenom delarna från LA:1 an då det var ett tag sen vi tävlade sist nu, och sen avslutar vi kanske med att rida igenom hela programmet. 
 
Nu ska jag ta mig iväg till stallet. Hoppas att ni har en superbra dag framför er! Ha det bra, vi ses, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress