Josefin Nilsson

Lugna dagar
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv mår jag bara bra. Jag fick en till ledig dag så den tänker jag njuta av här hemma. Förhoppningsvis blir det något varmare under dagen så att jag kan sola lite idag också, just nu blåser det en hel del men i övrigt är det soligt och fint. Jag har som sagt en ganska lugn dag framför mig med enda planen att rida Pelle. 
 
Igår var vi bara ute och hade kul med honom. Fotade och skrittade. Att ta bilder med honom när jag står på marken är inte alltid helt lätt då han alltid vill hitta något att äta. Sitter jag däremot på honom eller rider så ser han oftast väldigt glad ut och har ingenting emot att vara framför kameran. Så det blev en del fina bilder denna gången också. Dock kommer de flesta av bilderna att komma upp senare under veckan men ni kan få se någon från hagen redan nu. 
 
Idag är då planen att Pelle bara ska joggas lite lätt i skogen, eller kanske på banan beroende på hur mycket det blåser i eftermiddag. Alla flugor och andra insekter är helt galna i skogen och det gör att både jag och Pelle tappar fokus lite så om det fortfarande blåser mycket kan vi nog ge skogen ett försök och annars får vi ta banan. Och det är väl ungefär det som jag har planerat idag. Med andra ord en riktigt lugn tisdag, vi ses senare, kram!
 
 
Mikaela

Vilken fin bild :)

Svar: tack :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress