Josefin Nilsson

Life update
Godmorgon!
 
Här ekar det tomt, men den sista veckan har verkligen gått i ett. I tisdags jobbade jag 07-15:45, hade lite drygt två timmar på mig att komma hem, hinna till Pelle och fixa allting där och sen göra mig iordning för att vara på första studentfirandet hos en kompis. Därifrån åkte jag oc mina syskon sen vidare till min kusins student och vi var sen inte hemma och somnade förrän ca 01 på natten. Hann sova cirka fyra timmar innan onsdagens jobb och jag kände mig helt död exakt hela dagen. Jobbade 06:15-15:00 och åkte direkt därifrån till gymmet. Sen stallet och var sen hemma en snabb sväng innan jag åkte vidare till massören. 19:30 landade jag hemma igen och somnade då direkt. Torsdagen och fredagen har sen varit något lugnare men energin har helt enkelt inte riktigt hunnit ikapp mig.
 
Men nu är det lördag och jag är ledig. Tog lite sovmorgon och börjar nu känna mig fullt levande igen, skönt! Om ett par timmar tar jag mig iväg till stallet för att fixa Pelle och sen åker vi iväg till dagens tävling. Hur det går får vi se. Han kändes extremt seg till en början igår men känslan vi hade på slutet var helt fantastisk. Men hur bra jag kom åt honom vet jag inte innan jag sitter upp idag, så än så länge kan jag bara hålla tummarna för det bästa. Målet är att rida ihop minst 65% i dagens LA:1 men viktigast av allt är en bra känsla där jag verkligen känner att jag kan påverka och rida honom genom hela programmet.
 
Gammal bild från en lyckad tävlingshelg i hoppning
 
I övrigt har jag en lugn lördag och det tänker jag utnyttja för imorgon jobbar jag igen. Utöver det ska jag verkligen ta tag i det här med bloggen. Uppdateringen är på bättringsväg kan jag lova och framöver kommer det komma minst 1-2 inlägg om dagen, med start idag. Så vi ses senare under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress